Σφάλμα
  • Δεν έχει οριστεί ή δεν βρέθηκε πρόσθετο αποκλεισμού αυτοματισμών (captcha). Παρακαλώ, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του ιστοτόπου

Διαφήμιση

Φόρμα Επαφής

Αποστολή μηνύματος. Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

Άλλες πληροφορίες

Άλλες πληροφορίες:

      Η διαφήμιση για εμάς στο ekpaideytikos.gr δεν είναι απλά ένα έπιθυμητό έσοδο όπως σε όλους τους άλλους διαδικτυακούς τόπους. Μας ενδιαφέρει να καλύπτουμε μόνο τα έξοδα διατήρησης και η δουλειά μας απλά δεν αμοίβεται.

      Δεχόμαστε ΜΟΝΟ εκπαιδευτικού περιεχομένου προωθητικές προβολές μέσα από τις σελίδες μας και το κόστος είναι πραγματικά το χαμηλότερο δυνατό.

      Δημόσια ή Ιδιωτικής πρωτοβουλίας Πανεπιστήμια, Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί, Σχολές, Εκδοτικοί Οίκοι, όλοι μπορούν να έχουν το μερίδιο στην προβολή που μπορούμε να παρέχουμε.

      Αποκλειστικά παρεχόμενες στήλες, άρθρα, περιεχόμενα, σύνδεσμοι και banner είναι λίγες μόνο από τις δυνατότητες διαφήμισης.

      Ακόμη μπορείτε να εμφανίζεστε στα Newsletter που λαμβάνουν χιλιάδες μέλη της ιστοσελίδας μας ή ακόμη και να κοινοποιήσετε στα σχολεία όλων της χώρας ή των περιφερειών που σας ενδιαφέρουν τα προϊόντα ή της υπηρεσίες που μπορείτε να παρέχετε προς αυτά.

Εγγραφή στο Newsletter

 

 Copyright © 2019 ekpaideytikos.gr με την υποστήριξη της