FacebookTwitterDiggGoogle BookmarksLinkedinPinterest

Συνεργάτες

     Η παρέα που είχαμε ξεκινήσει την προσπάθεια αυτή τον Αύγουστο του 2008, είμαστε όλοι εκπαιδευτικοί, με αρκετές επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις.

     Ήδη αρκετοί φίλοι που είχαν ενημερωθεί αλλά και είχαν συμβάλει στην παρότρυνση για την δημιουργία του " Εκπαιδευτικού " , είχανε αναλάβει κάποιο κομματάκι δημοσίευσης από τον μεγάλο όγκο του περιεχομένου που προβλεπόταν ότι θα φιλοξενηθεί μέσα στις σελίδες του. Χρωστάμε ενα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη τους βοήθεια.

     Σήμερα σχεδόν 6 χρόνια μετά με πολλά πράγματα να έχουν αλλάξει, ο ekpaideytikos.gr κατάφερε να έχει στο πλευρό του πολλούς και πολύ αξιόλογους συνεργάτες που στηρίζουν με την αποστολή άρθρων και δημοσιευμάτων προς ανάρτηση για την πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών μας.

      Προσπαθούμε πάντα να είμαστε συνεπείς κι έγκυροι στην ενημέρωση σας.

     Επειδή δεν είμαστε δημοσιογραφικός διαδικτυακός τόπος και δεν απασχολούμε δημοσιογράφους ή ερευνητές, εκτιμούμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια στην υλοποίηση της προσπάθειάς μας. Η βοήθεια αυτή μπορεί να είναι από μια απλή αποστολή κάποιου άρθρου , ή ακόμη και συμμετοχή στην ομάδα δημοσίευσης με δικαιώματα ανάρτησης άρθρων και εγγράφων στην ιστοσελίδα απευθείας , δηλαδή συμμετοχή στο διαχειριστικό του περιεχομένου του " Εκπαιδευτικού ". 

     Μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματά σας στο webmaster [a] ekpaideytikos.gr για οποιαδήποτε αρχική επαφή και πρόταση. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσα κι από την ομάδα μας στο Facebook

     Ευχαριστούμε πολύ για την πολύχρονή σας υποστήριξη.

© Εκπαιδευτικός

Ερωταπαντήσεις

      Στην στήλη αυτή του ekpaideytikos.gr, θέλουμε να προσφέρουμε όση βοήθεια μπορούμε απαντώντας

 • σε ερωτήματα και απορίες που μας γεννιούνται ως εκπαιδευτικοί αλλά και ως γονείς σχετικά με τα παιδιά στο σπίτι , στην τάξη ή και στο παιχνίδι
 • αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο για τα εργασιακά μας δικαιώματα μιας και όλα πια αλλάζουν με ταχύτητες που είναι δύσκολο να παρακολουθείς όλες τις εξελίξεις.

      Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ειδικούς ψυχολόγους , λογοθεραπευτές - λογοπαθολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς που άμεσα δέχτηκαν να προσφέρουν τις γνώσεις τους χωρίς την παραμικρή αμοιβή.

      Άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αιρετούς μας αντιπροσώπους Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι οποίοι υπήρξαν και θα εξακολουθήσουν να είναι πολυτιμότατοι σύμβουλοι όλων των εκπαιδευτικών.

      Τα ερωτήματα γίνονται δεκτά και απαντώνται εφόσον τα καταθέτετε επώνυμα, αν θέλετε όμως μπορούμε να μη δημοσιεύσουμε τα στοιχεία σας στην ιστοσελίδα.

      Θέματα μπορούν να είναι οτιδήποτε σχετικό με :

 • Λόγο - επικοινωνία - έκφραση
 • Μαθησιακές δυσκολίες
 • Ψυχολογία μαθητών
 • Προεφηβεία - εφηβεία
 • Υπερκινητικότητα
 • Βία στο σχολείο ή στο σπίτι

φυσικά μπορείτε να προτείνετε και άλλες κατηγορίες.

Ας "στήσουμε" λοιπόν την στήλη μας .....

© Εκπαιδευτικός

Από τη διαχείριση

Το ekpaideytikos.gr δεν είναι δημοσιογραφικός δικτυακός τόπος και οι ειδήσεις και τα περιεχόμενα που παρουσιάζει προέρχονται από πηγές οι οποίες και ξεκάθαρα αναφέρονται στο τέλος ή την αρχή κάθε αρθρου.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να εγγυηθούμε και να ελέγξουμε την εγκυρότητα και ορθότητα των ειδήσεων,άρθρων και δημοσιευμάτων των πηγών-ιστότοπων οι οποίοι έχουν σε κάθε περίπτωση την ευθύνη των αναρτήσεων που γίνονται στους ιστοτοπούς τους.

Σε περίπτωση που το site – πηγή καταργήσει κάποια ανάρτηση του αυτό δεν μπορεί να γίνει αυτόματα στο ekpaideytikos.gr και για αυτό παρακαλούμε να μας υποδείξετε την εν λόγω ανάρτηση ώστε να αφαιρεθεί από τις στήλες μας από τη διαχειριστική ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε ελεύθερα να επικοινωνήστε στο e-mail info (at) ekpaideytikos.gr σε περίπτωση που

 • επιθυμείτε τη διαγραφή κάποιας παραπομπής σε συγκεκριμένη δημοσίευση για οποιοδήποτε λόγο. Θα διαγραφεί άμεσα επειδή δεν έχουμε σκοπό να βλάψουμε τη δημόσια εικόνα κάποιου νομικού προσώπου ή εταιρίας.
 • είστε ο διαχειριστής πηγής ειδήσεων που περιλαμβάνεται στο ekpaideytikos.gr και επιθυμείτε να την αφαιρέσετε από τις στήλες μας ή
 • επιθυμείτε ενημέρωση για οποιαδήποτε άλλο θέμα σχετικό με το περιεχόμενο και τη λειτουργία του ekpaideytikos.gr.

Η διαχειριστική ομάδα του ekpaideytikos.gr

Όροι και προϋποθέσεις χρήσης του δικτυακού τόπου ekpaideytikos.gr

Η επίσκεψη και η άντληση πληροφοριών από τον παρόντα δικτυακό τόπο θα πρέπει να πραγματοποιείται υπό την προϋπόθεση της ανεπιφύλακτης αποδοχής των παρακάτω όρων:

 1. Η χρήση του δικτυακού αυτού τόπου υπόκειται στις διατάξεις των ελληνικών και των διεθνών νόμων, στις επιταγές του εθιμικού δικαίου, καθώς επίσης και στην υποχρέωση σεβασμού των χρηστών ηθών. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες περιέχονται, διατίθενται στους χρήστες του δικτυακού τόπου για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνο για σκοπούς πληροφόρησης, και σε καμία περίπτωση για εμπορικούς, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να τροποποιούνται ή να αφαιρούνται χωρίς καμία προειδοποίηση. Απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσίευσή τους, ολική ή μερική, με οποιαδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο, χωρίς την γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Κατ” εξαίρεση επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί το υλικό του ekpaideytikos.gr με σκοπό τη μελέτη ή την ανάλυση ή την πραγματοποίηση διδασκαλίας από τον επισκέπτη, υπό την προϋπόθεση ότι τα στοιχεία που θα αντληθούν δε θα αλλοιωθούν ούτε θα χρησιμοποιηθούν παραπλανητικά, ενώ υφίσταται και η υποχρέωση, σε περίπτωση οποιασδήποτε χρήσης, να αναφέρεται ο δικαιούχος των πνευματικών δικαιωμάτων του υλικού.
 2. Οι πάσης φύσεως πληροφορίες και το υλικό που περιλαμβάνονται σε αυτόν το δικτυακό τόπο παρέχονται στην βάση του «ως έχει» («as is») και «ως διατίθενται» («as available») και χωρίς καμιά απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους. Δεν επιτρέπεται καμία απολύτως επέμβαση στο περιεχόμενο του δικτυακού τόπου. Ο διαχειριστής του ekpaideytikos.gr δεν εγγυάται για την ορθότητα και την ακρίβεια των πληροφοριών αυτής της δικτυακής ιστοσελίδας, οι οποίες εκφράζουν μόνον τις απόψεις των συντακτών τους και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία τους. Ο επισκέπτης τις χρησιμοποιεί με αποκλειστικά δική του ευθύνη και ο διαχειριστής του ekpaideytikos.gr δε φέρει καμία ευθύνη, άμεση ή έμμεση, για τυχόν ζημία του επισκέπτη από τη χρήση είτε του δικτυακού τόπου είτε των στοιχείων που περιέχονται σ” αυτόν.
 3. Ο διαχειριστής του ekpaideytikos.gr δεν ευθύνεται για τυχόν ζημία, η οποία μπορεί να προκληθεί από τη χρήση συνδέσμων (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους, καθώς και για τις πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνονται στις δικτυακές σελίδες των συνδέσμων της. Ο ekpaideytikos.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σελίδων προς τις οποίες διατηρεί συνδέσμους. Ακόμη ούτε είναι υπεύθυνος για την πολιτική ασφαλείας άλλων κόμβων ούτε και για τον τρόπο διαχείρισης των ηλεκτρονικών επισκεπτών τους.
 4. Τα άρθρα, τα οποία φιλοξενούνται στο δικτυακό τόπο του ekpaideytikos.gr, εκφράζουν την άποψη των δημιουργών τους και όχι κατ” ανάγκη την άποψη του δημιουργού και διαχειριστή του ekpaideytikos.gr, εκτός και αν κάτι τέτοιο αναφέρεται ρητά στα άρθρα.
 5. Ο ekpaideytikos.gr δεν ευθύνεται για τυχόν διακοπή λειτουργίας του δικτυακού της τόπου καθώς και των παρεχομένων υπηρεσιών. Επίσης δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια κέρδους εργασίας ή επαγγελματική διακοπή, η οποία οφείλεται στην αδυναμία παροχής σύνδεσης στο δικτυακό αυτό τόπο.
 6. Στο δικτυακό τόπο του ekpaideytikos.gr περιλαμβάνονται υλικό, trademarks, service marks κλπ, καθώς και άλλο περιεχόμενο που προστατεύεται από το νόμο.
 7. Ο ekpaideytikos.gr δεν ευθύνεται για τυχόν εμφάνιση προσωπικών δεδομένων, τα οποία εμφανίζονται στις δικτυακές σελίδες μέσω υπηρεσιών καταλόγου και εξυπηρετητών αναζήτησης.
 8. Όταν αποστέλλετε πληροφορίες ή καταθέτετε εκπαιδευτικό υλικό, με τη συμπλήρωση των σχετικών ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι πληροφορίες πρέπει να συμπληρώνονται ορθά και με ακρίβεια. Οι πληροφορίες που συμπληρώνετε θεωρούνται εμπιστευτικές. Μεταβιβάζονται στον άμεσα ενδιαφερόμενο και στην αρμόδια, σύμφωνα με το νόμο, αρχή ή αρχές, μόνον στην περίπτωση που η χρήση του δικτυακού τόπου από τον επισκέπτη αντίκειται στους κανόνες χρήσης του και την ισχύουσα νομοθεσία. Ειδικά το τελευταίο μπορεί να κριθεί σκόπιμο, όταν η χρήση του δικτυακού τόπου από κάποιον επισκέπτη παραβαίνει τους κανόνες λειτουργίας του. Στην περίπτωση αυτή όλες οι πληροφορίες του επισκέπτη αυτού, καθώς και η ΙΡ διεύθυνση του, θα αποτελούν μέρος οποιασδήποτε έρευνας.
 9. Σε περίπτωση κατάθεσης εκπαιδευτικού υλικού ή αποστολής στοιχείων (upload) στο δικτυακό τόπο ή χρήσης υπηρεσιών συνομιλίας και επικοινωνίας (Forum private messages  άμεσα μηνύματα chat – e-mail) θα πρέπει:
  • Τα στοιχεία και το περιεχόμενο της συνομιλίας ή της ανακοίνωσης να μην προσβάλλουν τους δημιουργούς ή άλλους χρήστες του δικτυακού τόπου και του διαδικτύου γενικότερα, καθώς επίσης και να σέβονται τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου.
  • Ο επισκέπτης να έχει καταβάλει επαρκείς προσπάθειες απομάκρυνσης ιών (viruses) ή άλλων στοιχείων, τα οποία μπορεί να βλάψουν το δικτυακό τόπο του ekpaideytikos.gr  ή άλλους χρήστες του διαδικτύου.
  • Τα στοιχεία να μην έχουν διαφημιστική παρά μόνον ενημερωτική και πληροφοριακή χροιά.
  • Τα στοιχεία να σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις διάφορες μειονότητες.
  • Τα στοιχεία που παρέχονται να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το ekpaideytikos.gr χωρίς καμία νομική απαίτηση από τον επισκέπτη που τα παρέχει ή άλλους εναντίον του ekpaideytikos.gr.
 10. Υπεύθυνοι για την τήρηση των παραπάνω όρων είναι οι προτείνοντες εκπαιδευτικό υλικό και όχι ο διαχειριστής του ekpaideytikos.gr, ο οποίος ουδεμία ευθύνη, άμεση ή έμμεση, φέρει για τυχόν ζημία του επισκέπτη από την κακή χρήση είτε του δικτυακού τόπου, είτε των στοιχείων που περιέχονται σ” αυτόν.
 11. Ο διαχειριστής του ekpaideytikos.gr μπορεί να διαγράψει καταχωρίσεις χρηστών, οι οποίοι παραβιάζουν τις κείμενες διατάξεις ή την πνευματική ιδιοκτησία άλλων, στην περίπτωση που θα γίνει αντιληπτό ή θα υπάρξει αποδεδειγμένη καταγγελία, χωρίς ωστόσο να υποχρεούται να ελέγχει το σύνολο του κάθε είδους προτεινομένου υλικού, αν και θα καταβάλλονται προσπάθειες να πραγματοποιείται τέτοιος έλεγχος.
 12. Ο διαχειριστής του ekpaideytikos.gr δικαιούται να αλλάζει το περιεχόμενο της και τους ανωτέρω όρους χωρίς καμία προειδοποίηση.

Με την προσπέλαση και χρήση του ιστοχώρου ekpaideytikos.gr δέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους και περιορισμούς.

Έντυπα

ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 1599

 

ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΤΥΠΑ

ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΙΔΑΧ

ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΠΥ2.1 ΣΥΜΒΑΣΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΕΣΠΑ_ΑΠ3

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΞΑΕΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

 

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΣΟΔΩΝ-ΕΞΟΔΩΝ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΦΟΡΟΥ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΥΠΟΛΟΓΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ

ΠΡΑΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ - ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

 

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΟΝΕΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΟΝΕΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΗΠΙΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΟΝΕΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΗΠΙΟΥ ΣΕ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΛΛΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΟΝΕΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΗΠΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΑΛΛΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΟΝΕΑ ΜΑΘΗΤΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ

ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΗΣΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΟΧΕΙΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ( ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ )

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ( ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ - ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ )

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΠΕ ΔΙΚΤΥΑ

 

ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΕΝΤΥΠΑ ΕΠΙΜΕΡΙΣΜΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

 

ΕΝΤΥΠΑ ΟΛΟΗΜΕΡΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ (1) ( για τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπ/γεία )

ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ (2) ( για τα Νηπιαγωγεία )

Πίνακες : Δ1Δ2Δ3Δ4Δ5Δ6 ( για τα Δημοτικά Σχολεία )

Πίνακες : Ν1Ν2Ν3Ν4Ν5 ( για τα Νηπιαγωγεία )

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ( για τα Δημοτικά Σχολεία )

 

ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ Δ/ΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ 1 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΥ

ΕΝΤΥΠΟ 3 ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΕΝΤΥΠΟ 2 ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΤΗ ΔΥ

ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΤΩΝ

ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΝΤΥΠΟ 4

ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΤΕΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΥΣΠΕ ΑΔΕΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΟΔΗΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΝΤΥΠΟ 1

ΟΔΗΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΝΤΥΠΟ 2

ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΉ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΤΏΝ

ΟΔΗΓΌΣ ΔΙΑΧΕIΡΙΣΗΣ

ΠΑΡAΡΤΗΜΑ Α AΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨHΦΙΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΤH

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΒΕΒΑΙΩΣΗ

ΜΙΣΘΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

 

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ α

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ β

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Διαφήμιση

Εγγραφή στο Newsletter

 Copyright © 2019 ekpaideytikos.gr με την υποστήριξη της