FacebookTwitterDiggGoogle BookmarksLinkedinPinterest

E learning σεμινάριο με θέμα: "Αξιοποίηση της Τέχνης στην Εκπαίδευση"

αξιοποίηση έργων ζωγραφικής, κινηματογράφου, λογοτεχνίας, θεάτρου, μουσικής, χορού, με σκοπό τον εμπλουτισμό της διδασκαλίας έτσι ώστε να αναπτύσσεται η κριτική και δημιουργική σκέψη των εκπαιδευομένων.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Διοργανώνει το e-learning καινοτομικό 

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα 

«ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ»

Σχεδιασμός και υλοποίηση : Αλέξης Κόκκος

Διάρκεια : 200 ώρες (κατανέμονται σε διάστημα 4 μηνών)

 

Σε ποιους απευθύνεται: 

Σε εκπαιδευτές ενηλίκων, εκπαιδευτικούς και φοιτητές αντίστοιχων μεταπτυχιακών προγραμμάτων που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους κατακτώντας μια καινοτομική μέθοδο: Να αξιοποιούν έργα ζωγραφικής, κινηματογράφου, λογοτεχνίας, θεάτρου, μουσικής, χορού, με σκοπό τον εμπλουτισμό της διδασκαλίας τους έτσι ώστε να αναπτύσσεται η κριτική και δημιουργική σκέψη των εκπαιδευομένων. 

Yπεύθυνος

O Αλέξης Κόκκος (www.alexiskokkos.gr) είναι καθηγητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Εκπαιδευτική Μεθοδολογία- Τρόπος Διεξαγωγής

Οι συμμετέχοντες βρίσκουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και μελετούν βάσει χρονοδιαγράμματος το εκπαιδευτικό υλικό, που είναι διαμορφωμένο με τη μέθοδο της μάθησης από απόσταση. Το υλικό, 200 περίπου σελίδων, περιέχει κείμενα, πολλά παραδείγματα εφαρμογής, αναλύσεις σημαντικών έργων τέχνης και ασκήσεις. Βασικό μέρος του υλικού είναι επτά συνεντεύξεις που καλύπτουν βαθμιαία ολόκληρο το ζήτημα της εκπαίδευσης μέσα από την τέχνη.

• Οι συμμετέχοντες μετέχουν μέσω εκπαιδευτικής πλατφόρμας σε forum διαλόγου (ερωτήσεις, απαντήσεις, σχόλια). Επίσης υποστηρίζονται στη διάρκεια του Προγράμματος (απάντηση σε ερωτήματα, συμβουλευτική).

• Στην πλατφόρμα αναρτώνται επίσης καλές πρακτικές.

• Οι συμμετέχοντες, εκπονούν τελική εργασία 4-5 σελίδων (εφαρμογή της μεθόδου) και λαμβάνουν αναλυτική ανατροφοδότηση. Μπορούν επίσης, πριν την εκπόνηση της εργασίας σε τελική μορφή, να στείλουν ένα σχέδιό της και να λάβουν ανατροφοδότηση. 

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Σε όσες και όσους ολοκληρώνουν με επιτυχία το πρόγραμμα, με την εκπόνηση της εργασίας, χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης 200 ωρών. Το Πιστοποιητικό αυτό από έναν έγκυρο και διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα Διά Βίου Μάθησης, όπως είναι η Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαδικασίες αξιολόγησης εκπαιδευτικών, σε διαγωνισμούς για την πρόσληψη εκπαιδευτών ενηλίκων, για την είσοδο σε μεταπτυχιακά προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων κ.ά.

Κόστος Συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής είναι 260 ευρώ. 

Για τα Μέλη της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων : 220 ευρώ.

Για άνεργους: 200 ευρώ. [Η εγγραφή των ανέργων στο πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αποστολή, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αντιγράφου της κάρτας ανεργίας.]

Ομαδική εγγραφή εργαζομένων στον ίδιο φορέα (5 άτομα και άνω) : 220 ευρώ. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να σταλεί email με τα ονόματα των συμμετεχόντων και σε ποιο φορέα εργάζονται.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων και καταβολής διδάκτρων

Από 20/01/2015 έως 28/02/2015, μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των θέσεων (τηρείται σειρά προτεραιότητας).

Για την εγγραφή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα στο: https://docs.google.com/forms/d/14Gah_6KZP2V5ijs-FrzLBDFOMqlsmHdNcDfYRFxOG60/viewform?usp=send_form

Στη συνέχεια θα πρέπει να καταθέσετε τα χρήματα σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς: Εθνική Τράπεζα:146/29607533 ΙΒΑΝ: GR6801101460000014629607533 SWIFT ETHNGRAA ή Τράπεζα Πειραιώς: 5105-039679-919 ΙΒΑΝ: GR5101721050005105039679919 Δικαιούχος: Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Μην ξεχάσετε να αναγράψετε το ονοματεπώνυμό σας στο καταθετήριο.

Πληροφορίες: Χριστίνα Κόκκου 2106012297/6979724757 ώρες 10.30-18.30

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

WEBSITE: www.adulteduc.gr

 

Έναρξη προγράμματος : Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015 

Αποστολή εργασίας : Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

Προσθήκη νέου σχολίου

Στο ekpaideytikos.gr ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το ekpaideytikos.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Εγκύκλιοι

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

Πολυδιαβασμένα

 Copyright © 2020 ekpaideytikos.gr με την υποστήριξη της